B Corp

Wij bakken niet zo maar koekjes

We bakken koekjes om daarmee de wereld een beetje mooier te maken. We nemen onze verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit van onze koekjes, onze distributieketen en onze impact op de maatschappij. We zijn ook steeds op zoek naar innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen. Door verantwoord te ondernemen, willen we mensen bewust maken van de huidige bodemproblematiek en daar actief verandering in brengen! En onze inspanningen? Die worden beloond!

B Corp Banner Image
Wheel Barrow Patch

Sinds 2016 mogen we onszelf een officiële B Corp noemen! Om zo’n B Corp gecertificeerd bedrijf te mogen zijn, worden verschillende aspecten van je bedrijf onder de loep genomen via een strenge aanmeldprocedure. Enkel transparante bedrijven met de hoogste sociale standaarden en de hoogste milieuprestaties komen in aanmerking. Yes, wij zijn erbij! We zijn dan ook heel trots ons te mogen aansluiten bij het netwerk van andere B Corps zoals Tony’s Chocolonely, Patagonia, Innocent en Ben & Jerry’s. We willen laten zien dat een bedrijf runnen niet enkel om winst hoeft te draaien. We zien geld als een middel om actie te ondernemen. Meer bepaald: COOKIE ACTION!

B Corp zijn gaat verder dan alleen het mooie certificaat. Als Benefit Corp willen we een positieve impact maken in de maatschappij en de wereld. We nemen onze verantwoordelijkheid op en dragen zo ons steentje (of koekje) bij aan een inclusieve en duurzame economie.

We streven naar continue verbetering en hercertificeren onszelf dan ook elke drie jaar.

Shovel Patch Heart Patch